Απόσμηση

Οι δυσάρεστες οσμές οφείλονται συνήθως στην δράση παθογόνων μικροοργανισμών και στην έκλυση αμμωνίας, ενώσεων του θείου και μεθανίου. Οι γνωστές λύσεις μέχρι σήμερα περιελάμβαναν κάλυψη ή παγίδευση της μυρωδιάς με αρώματα. Η Βιοαπολυμαντική χρησιμοποιεί τη δύναμη της φύσης και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές στην πηγή τους. Χρησιμοποιώντας κατάλληλους ωφέλιμους μικροοργανισμούς ενισχύουμε την αποδόμηση όλων των ρύπων και σταματάμε τη δράση των παθογόνων βακτηριδίων.

Που εφαρμόζεται

Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη της δυσοσμίας από κάδους απορριμμάτων, χωματερές, βιολογικούς καθαρισμούς, προκυμαίων και αιγιαλού, φρεατίων βοθρολυμάτων, δημόσιων και ιδιωτικών αποχωρητηρίων, χώρων συγκέντρωσης ζώων, κουζίνας εστιατορίου ή οικιακής, τσιγάρου από δημόσιες αίθουσες, απομάκρυνση μυγών και εντόμων.

Πως λειτουργεί:

Μόλις τα βακτήρια εναποτεθούν σε μια επιφάνεια, ενεργοποιούνται και αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Για την επιβίωσή τους και τον πολλαπλασιασμό τους χρειάζονται συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες. Τις θρεπτικές τους ουσίες τα βακτήρια τις προσλαμβάνουν από τις οργανικές ενώσεις που προκαλούν την δυσοσμία, με αποτέλεσμα την εξάλειψη της οσμής στην πηγή της και όχι κάλυψη της αφού δημιουργηθεί. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τα βακτήρια της φόρμουλας όσο έχουν τροφή παραμένουν ενεργά με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν την δυσοσμία ακόμη και καιρό μετά την εφαρμογή. Διάρκεια αποτελέσματος 15 με 30 ημέρες μετά από κάθε εφαρμογή.