Σχετικά με μας

15 Χρόνια Εμπειρίας στο χώρο

Από το 2006 αναλαμβάνουμε έργα απεντόμωσης, απολύμανσης , μυοκτονίας και απώθησης φιδιών και πτηνών σε κτιριακές εγκαταστάσεις

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την Απεντόμωση και Μυοκτονία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).

Σκοπός μας

είναι να παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ανθρώπου στους χώρους που κινείται και δραστηριοποιείται ολόκληρο το 24ωρο εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και υγιή περιβάλλον για τον ίδιο και τους πελάτες του.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Οι εφαρμογές μας επικεντρώνονται στη λεπτομέρεια με την αναζήτηση πάντοτε των πιο κατάλληλων μεθόδων και καινοτόμων λύσεων.

Ασφαλή αποτελέσματα με σεβασμό στον άνθρωπο & στο περιβάλλον

ΚαλΕστε μας τωρα

Ανθρώπινο  Δυναμικό

Η Βιο-Απολυμαντική στελεχώνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων. Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Στόχος μας αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση και η ανανέωση της γνώσης μας.

Πιστοποιήσεις

Με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με κάθε πιστοποίηση.

 

Η εταιρία διαθέτει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους (124349/21.12.2006) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα των Υπηρεσιών σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001 : 150 BQC

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Η εταιρεία μας εξυπηρετεί σε Όλο το Νομό Τρικάλων, Καρδίτσης και Λάρισας.
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Άμεση εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα σας αφουγκραζόμαστε το πρόβλημα μας και βρίσκουμε την αποτελεσματικότερη λύση για εσάς.
EΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Επειδή η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας είναι υποχρέωση όλων μας και δείγμα πολιτισμού, η εταιρεία μας εγγυάται μόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  έπειτα από κάθε υπηρεσία.